Baxi

A Baxi cég története

A Baxi márkanév mindenki számára ismert, ami nem is csoda, hiszen a cég több mint 140 éve alakult. Richard Baxendale alapította meg 1866-ban a Baxendale társaságot.

Az Angliában alapított Baxi cégcsoport ma Európa harmadik legjelentősebb kazángyártó vállalata! A cég termékeit világszerte ismerik, mivel 17 országban van saját gyáregysége, amelyekben kazánokat gyártanak. Több mint 70 országban érhetőek el a cég termékei. A cégcsoportnak négyezernél is több alkalmazotta van és 250 mérnök dolgozik a vállalat termékeinek fejlesztésein. A kutatásokra és a termékfejlesztésre éves szinten 30 millió eurónál is többet költ a vállalat. Így nem csoda, hogy kiváló minőségű termékeket állítanak elő. Ennek köszönhetően a kazángyártásból befolyó éves bevételük meghaladja az 1,3 milliárd eurót.

Hatalmas kazánválaszték

A Baxi cégcsoport folyamatosan bővíti a termékkínálatát. Így jelenleg több mint 70 kazán közül választhatnak a vásárlók. A kínálatban megtalálhatóak a kombi kazánok, a fűtőkazánok, illetve az energiatakarékos és környezetbarát kondenzációs kazánok is. Különleges turbó kazánokat és hő központokat is gyártanak a vég gyáregységeiben. A cégcsoport termékei különféle árfekvésűek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és a pénztárcájának leginkább megfelelő kazánt a gyártó termékei között.

A Baxi márkanév egyet jelent a minőséggel és a környezettudatossággal

A vállalat munkatársai nagyon fontosnak tartják a környezettudatos megoldások alkalmazását. Így arra törekednek, hogy az általuk gyártott termékek minél kevesebb káros anyagot bocsássanak ki. Az energiatakarékosság is nagyon fontos szempont, ennek köszönhetően a fejlesztőmérnökök igyekeznek minél kisebb energiafelhasználású termékeket gyártani. Az újrahasznosítás is lényeges, így a gyártó termékeinek legnagyobb része újrahasznosítható.

A vásárlókban igyekeznek tudatosítani a kondenzációs kazánok előnyeit, amelyek nem csak környezetbarátabbak a hagyományos kazánoknál, de akár 30 százalékkal kevesebb lehet a fogyasztásuk is. A Baxi fontosnak tartja a minőséget és az elérhető árakat.

Hazánkban is számos szaküzletben elérhetőek a Baxi kazánok. A széles kínálatban családi házakba megfelelő és irodahelyiségekbe alkalmas kazánokat is találhatunk!

Baxi szervizünk szolgáltatásai

  • Baxi gázkészülékek szerelése, javítása, karbanartása
  • Baxi gázkészülékek reviziója
  • Baxi cirkó, falikazán, bojler átvizsgálása - időszakos ellenőrzése
  • Baxi gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése
  • Baxi gázkazánok műszeres ellenőrzése

Szervizelt Baxi készülékek:

  • Baxi mainfour
  • Baxi fourtech
  • Baxi ecofour
  • Baxi luna, luna3
  • Baxi nuvola, nuvola3

A Baxi slim hőközpont szervizelését nem válaljuk!

Baxi kazán (gázkazánok) hibák

Hamarosan...