Bosch

Junkers-ből Bosch

A Bosch cégcsoport tagja 1932-óta a Junkers cég is. Magyarországon ez a név a legtöbb ember számára minőséget és időtálló technológiát, kiváló fűtéstechnikai termékeket jelent! A Junkers fűtéstechnológiai termékek 2010 márciusától már Bosch márkanéven jelennek meg hazánkban. A névváltásnak több oka is volt, ezek közé tartozik az energiatakarékos fűtési és meleg víz készítési eszközök kínálatának a bővítése. A márkanév váltás nagyon sok előnnyel jár. A vásárlók a megszokott minőségű fűtési eszközöket vásárolhatják meg, amelyek még hatékonyabbak, hiszen a Bosch cég innovatív megoldásaival készülnek. Emellett országos szinten kiváló szerviz szolgáltatást érhetnek el az ügyfelek! A közkedvelt termékek nagyjából 700 értékesítési ponton szerezhetőek be, így a cég elérte a teljes országos lefedettséget.

 

A Bosch cégcsoportról

Ez a közismert márkanév már számtalan területen helytállt. 1886-ban került megalapításra Németországban, Stuttgartban. Alapítója Robert Bosch volt. A Bosch cégcsoport számos területen jelen van, mint például a gépjármű, valamint az ipari technológiák piacán, a biztonságtechnika terén, valamint az elektromos kéziszerszámok és természetesen a fűtéstechnika területén is találkozhatunk a cég kiváló termékeivel. Az évtizedek folyamán a cég rengeteget fejlődött és több piaci szegmens felé is nyitott. Többek között ennek köszönhető, hogy Európa egyik legismertebb és legkedveltebb márkájává vált számos területen. Hazánkban 1899-óta érhetőek el a cégcsoport termékei.

A Bosch csoport céljai

A Bosch Európai szinten kiemelkedő eredményeket ért el az energia hatékony fűtési és meleg víz előállító rendszerek gyártásában.

A cég a minőségi termotechnikai termékeket szeretné szélesebb körben megismertetni a potenciális vásárlókkal. A válallat szakemberei nagy hangsúlyt fektetnek a megújuló energiát használó készülékek fejlesztésére, illetve a kondenzációs technológia folyamatos megújítására. Ennek köszönhetően a termékeik korszerűek, a vásárlók pedig már jó néhány éve elégedettek.

A Bosch kínálatában a fűtéstechnikai berendezések szelésköre megtalálható. A hagyományos gázkazánok, vízmelegítők, szilárdtüzelésü kazánok, kondenzációs kazánok, hőszivattyúk sokasága közül választhatnak a vásárlók.

A cégcsoport szakemberei a fűtéstechnikai rendszerek modernizálását tartják az egyik legfontosabb szempontnak, hiszen a fejlődés elengedhetetlen ahhoz, hogy energiatakarékos és időtálló készülékeket állítsanak elő. A termékskálát ezért bővítik olyan eszközökkel mint például a szolárral és szolár-kompatibilis szabályzórendszerrel is működtethető kondenzációs kazánok.

A cégcsoport egyik fő célja, az innovatív technológiákkal előállított készülékek gyártása, melyek megbízhatóak és gazdaságosak.