Demrad

A Demrad cég története

A Tianjin Demrad International Trading Co. Ltd. már több mint 50 éve van a piacon. A cég székhelye DemirDokum-ban van. A török cég mára már közismerté vált, ugyanis 38 országba exportálják a vállalat által gyártott készülékeket. Az exportból származó forgalom meghaladja éves szinten a 116 millió eurót. A Demrad vállalat Törökországban piavezető a hűtés-fűtés technikai készülékek gyártásában. 2007 október 5-én a Vaillant csoport megvásárolta a cég 78 százalékát. A vállalat nemzetközi sikere így már garantált volt, hiszen a fejlesztések és a termékkínálat bővítése meghozta a várt eredményeket.

Demrad készülékek

A Demrad vállalat a fűtéshez és hűtéshez szükséges eszközök gyártására specializálódott. Kombinált cirkó kazánokat, álló kazánokat, vegyes tüzelésű kazánokat, fali gázkazánokat, átfolyós vízmelegítőket, bojlereket, konvektorokat, radiátorokat, klímákat és az eszközökhöz szükséges kiegészítőket is gyártja és forgalmazza a vállalat. A cég szakemberei arra törekednek, hogy az általuk gyártott eszközök megfeleljenek a fogyasztók elvárásainak. A széleskörű termékválaszték, a jó minőség és az elérhető árak teszik lehetővé a Demrad folyamatos fejlődését. Demrád gázkészülék szerviz Budapest.

 

A Demrad cég filozófiája

demrad solarisA minőség és a technikai fejlődés jellemzi leginkább a vállalatot. A Vaillant csoport tagjaként a cég szakemberei a környezetkímélő eszközök gyártására törekednek. Az is nagyon lényeges, hogy az általuk gyártott hűtéshez és fűtéshez használatos eszközök energiatakarékosak legyenek. A készülékek szervizelése és időszakos ellenőriztetése is egyszerűbbé vált, mióta a Vaillant csoporthoz csatlakoztak, hiszen így már a Vaillant szervizekben is el tudják végezni a szakemberek a szükséges munkálatokat. A vállalat fűtési berendezései egyszerűen és biztonságosan használhatóak. A vállalat vezetői nagyon fontosnak tartják, hogy az általuk gyártott eszközök minden szempontból megfeleljenek a biztonsági előírásoknak. Megbízható minőség, energiatakarékos és környezetkímélő készülékek, ezt kínálja a Demrad!

Demrad szerviz szolgáltatásaink

  • Demrad kazánok garancia időn túli javítása
  • Demrad gázkészülékek karbantartása
  • Demrad gázkazánok műszeres CO ellenőrzése
  • Gázkészülék vásárlás előtti tanácsadás
  • Demrad konvektorok felszerelése, áthelyezése, javítása
  • Demrad gázkászülékek bitonsági felülvizsgálata
  • Fűtési rendszerek tisztítása, vegyszeres gépi mosása

Milyen készülékeket javítunk?

Demrad (Demir Döküm) gázkazánok szinte valamennyi típusát szervizeljük!

Amennyiben javításra vagy csupán tanácsra lenne szüksége forduljon hozzánk bizalommal!