Ferroli

A Ferroli vállalat története

A Ferroli cég története 1958-ban kezdődött. A Ferroli család kisvállalkozásként indította be a céget Veronában, majd az évtizedek folyamán Európa szerte népszerű gyártóvá vált. Eleinte csak kazánokat gyártottak, majd idővel bővítették a termékskálát. Minek után megalakult a Ferroli gyár öntvénykazánokat kezdtek el elsőként gyártani, ezzel nagy sikereket értek el. A későbbiekben gyártott gázkazánok pedig valódi áttörést jelentettek a cég történetében.

 

Ma már cirkó és kombi cirkó kazánok is megtalálhatóak a cég kínálatában, csakúgy mint az álló, illetve a falra szerelhető kazánok. A cég nem csak a fűtéstechnika területén van jelen, hiszen légkondicionálókat, szaniter eszközöket és villanymotorokat is gyártanak.

A Ferroli márkanév mára már Európa szerte népszerűvé vált. A cég termékei megbízhatóak és hosszú éveken át kiválóan működnek. Az olasz gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra és a kiváló gyártási technikákra, hogy a vevők elégedettek lehessenek az általuk gyártott eszközökkel. Ennek köszönhető, hogy termékeik egyre szélesebb körben válnak kedvelté.

A Ferroli gyártmányú gázkazánok

A cég által gyártott gázkazánok egyszerűen kezelhetőek és praktikusak. A vállalat szakemberei nagyon fontosnak tartják a biztonságot. Ezért a kazánok gyártása folyamán az egyik legfőbb céljuk, hogy termékeik biztonságosan használhatóak legyenek. A kazánok esztétikusak és mivel széles választékukat gyártja a cég, így családok számára is épp olyan alkalmasak, mint nagyobb vállalatok irodaházaiba.

A cég által gyártott kondenzációs gázkazánok energiatakarékosak és a káros anyag kibocsájtásuk is elenyésző a többi kazán típushoz képest. Ezért a vásárlók nagyon kedvelik ezt a típusú kazánt. A vállalat hazánkban is széleskörű szervizhálózattal rendelkezik, így az esetlegesen felmerülő problémák esetén is gyors megoldásokat kínálnak a Ferroli kazántulajdonosoknak.

A megbízhatóság, a könnyen kezelhetőség és az esztétikus kivitelezés jellemzi leginkább a Ferroli által gyártott termékeket. Magyarországon is számtalan szaküzletben beszerezhetőek a vállalat termékei, így aki minőségre és biztonságos fűtéstechnikai eszközre vágyik, az bátran választhat a cég széles kínálatából.

Ferroli szervizünk szolgáltatásai:

  • Ferroli gázkészülékek szerelése, javítása, karbanartása
  • Ferroli gázkazánok reviziója
  • Ferroli cirkó, falikazán, bojler átvizsgálása
  • Ferroli gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése
  • Ferroli gázkazánok műszeres ellenőrzése