Radiant

A Radiant cég története

A Radiant cég története 1959-ben kezdődött, amikor Walter Battisti megalapította a vállalatot, Olaszországban. Az első időszakban gázolaj égőket gyártottak, majd idővel bővült a termékkínálat. Az elmúlt évek folyamán a Radiant cég nagyon sokat fejlődött és világszerte ismerté vált. Így nem csoda, hogy Európa egyik legnépszerűbb kazángyártó cége lett. Ez a csúcstechnológiának és az ügyfélközpontú hozásállásnak köszönhető. A kiváló minőségű termékek előnyös áron megvásárolhatóak és hosszú időn keresztül hibátlanul működnek, így sokan döntenek a cég termékei mellett.

Széles választék

A cég szakemberei ma már gázkazánokat, kondenzációs gázkazánokat, álló gázkazánokat, vízmelegítőket, illetve a gázkazánokhoz szükséges szerelvényeket és alkatrészeket is előállítják. Mielőtt a termékek bolti forgalomba kerülnének, több teszten is keresztül kell menniük. 21 számítógépes tesztelést végeznek minden egyes kazánon, hogy azok hiba nélkül működjenek. Ennek köszönhetően biztonságosan használhatóak. A cég kínálatában megjelentek az olyan termékek is, amelyek a napelemekkel előállított energiát használják fel a működéshez. Így a környezettudatos vásárlók is megtalálják a Radiant cég kínálatában a számukra megfelelő eszközt.

Minőség és szakértelem

A Radiant cég által gyártott kazánok és vízmelegítők hazánkban is egyszerűen beszerezhetőek. Széleskörű szervizhálózattal rendelkezik a vállalat, ráadásul a vízmelegítőkhöz és a kazánokhoz az alkatrészek nagy részét a Radiant cég gyártja. Ennek köszönhetően egy esetleges meghibásodás során sem kell attól tartani, hogy nem kapható a szükséges cserealkatrész. A cég szakemberei a minőséget és az elérhető árakat nagyon fontosnak tartják. A technikai fejlesztések folyamatosak, a szakemberek korszerű, praktikus és egyszerűen üzemeltethető kazánokat kínálnak a vásárlóknak.

Radiant szerviz szolgálatásaink

- Radiant gázkazánok javítása

- Radiant nyitott és zárt égésterű készülékek szerelése

- Radiant készülékek cseréje

- Műszeres gázszivárgás mérés

- Radiant készülékcserével kapcsolatos tanácsadás

Radiant gázkazánok hibái, hibakódjai

Hamarosan....