Termomax

A vállalat

Egy vállalat csak úgy valósíthatja meg elképzeléseit, ha együttműködik munkatársaival, szállítóival és ügyfeleivel a közös cél, a fogyasztók igényeinek kiszolgálása érdekében. Továbbá minden társaságnak a jobb eredmények elérése és megtartása érdekében folyamatosan javítania kell fejlesztéseivel a minőséget. Ezen okok miatt került sor egy új minőségi rendszer kidolgozására, amely speciálisan a Termomax Kft-re jellemző rendszer, melynek célja a tervezés, a fejlesztés, a gyártástechnológia fejlesztése, az értékesítés javítása, valamint az installáció, az üzemeltetés és a karbantartás fázisaiban egy jobb kiszolgálás.

Fejlesztés...

Terveinket, elképzeléseinket megalapozottan, önzetlenséggel, közös együttműködéssel hajtjuk végre. Az ingatlan infrastruktúra és a gyártástechnológia szoros összhangban van a minőségi követelményekkel. Rendelkezésre állnak a minőségbiztosításhoz szükséges berendezések, technológiák. Műszaki fejlesztéseinkben maradéktalanul figyelembe vesszük az érvényben lévő előírásokat, normatívákat. Tervezéseinket az Európai normák vonatkozó meghatározásai szerint hajtjuk végre.

A termék...

Alapelmélet termékeink fűtéstechnikai tervezéséhez: A TERMO típusú készülékek fejlett európai normák szerinti tervezési módszerekkel kerültek kifejlesztésre. Ezek úgy határozzák meg a gázfűtőkészülékek kialakításának rendszerét,

  • hogy az energia ésszerű felhasználását szolgálja,
  • javítsa a különböző felhasználói igényekhez történő igazodás feltételeit,
  • biztosítsa a kézenfekvő elsődleges energiaforrások felhasználását, a kívánt szolgáltatás és életminőség eléréséhez.

Ezek a készülékek alkalmasak komplett épületgépészeti rendszer elemei közötti együttműködésre, és mint háztartási tüzelőberendezés a belsőépítészeti struktúra és a fűtéstervezés célszerűségének együttes figyelembevétele melletti alkalmazásra.

Szerviz szolgáltatásaink:

Termomax gázkészülékek teljeskörű szervizelése

Termomax álló ás fali cirkó készülékek, kazánok üzembe helyezése

Termomax gázkazánok CO szivárgás ellenőrzése

Szervizelt típusok a teljesség igénye nélkül:

- Termo Öv Color és Amica

- Termomax Industry

- Termomax Premixx

- Termomax Gimax (fali öntöttvas tagos gázkazánok)

- Termomax Minimax

- Termomax Unico