Westen

A Westen cég története

A Westen cég 1925-ben került megalapításra Bassano del Grapa-ban. Alapítója az Ausztriában élő Westen család volt, a cég neve még Smalterie Metalurgiche Venete-ként lett bejegyezve. Eleinte acél radiátorokat, zománcozott termékeket és fürdőkádakat gyártottak.

Az 1950-es évben bővítették a termékskálát, ekkor már gáztűzhelyeket és több -féle szanitér eszközt is előállítottak a gyárban.

A vízmelegítők gyártásának kezdete

A cég történetében az 1965-ös év jelentős volt, mivel ekkor kezdték el gyártani az elektromos vízmelegítőket. Az 1970-es évektől kezdve már a fűtéstechnikai, illetve a szanitér termékek előállítása volt a gyár főprofilja. Ezekkel a termékekkel jelentős sikereket értek el. Ekkor tervezték meg és gyártották le az első Westen márkájú gázüzemű fali kazán családot, amely nagy előrelépésnek számított.

A Westen cégcsoport szakemberei az évek során folyamatosan fejlesztették és korszerűsítették a termékeket, így kivívták a vásárlók elégedettségét. A gyártási technika korszerűsítésére is nagy hangsúlyt fektetnek, ennek köszönhetően minőségi termékeket kínálnak a vevők számára.

A Westen gyártmányú készülékeket 1999-óta a Baxi csoport jelentős márkái közé sorolják. A Baxi csoport hat országban működik, Olaszországban, Németországban, Törökországban, Dániában, Angliában és Franciaországban.

A gyáregység még mindig Bassano Del Grappá-ban működik, itt ma már 10 szerelősor található. A korszerű technikának és a nagy termelési kapacitásnak köszönhetően napi kétezer darab vízmelegítő eszközt is le tudnak gyártani.

Elismerések

A cég 1993-ban megkapta az ISO minősítést, amely a kiváló minőséget igazolja. 2001-ben az ISO 14001 elismerést is elnyerte a vállalat, amelyet a kiemelkedő színvonalú termékeket előállító cégek kaphatnak meg.

Hazánkban a Szatmári épületgépészeti és fürdőszoba szaküzlet forgalmazza a Westen gyártmányú készülékeket. Így Magyarország teljes területén elérhetőek a kiváló minőségű és időtálló Westen gyártmányú készülékek.

Normál és magas hatásfokú kazánokat is előállítanak a gyárban. A Westen kínálatában több típusú gázkazán is megtalálható, ennek köszönhetően mindenki kiválaszthatja az igényeinek és az otthona adottságainak leginkább megfelelőt.

A cég neve egyet jelent a megbízható készülékekkel és a minőséggel!

Westen szerviz szolgáltatásaink:

» Westen gázkészülékek szerelése, javítása, karbanartása

» Westen gázkazánok reviziója

» Westen cirkó, falikazán, bojler átvizsgálása

» Westen gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése

» Westen gázkazánok műszeres ellenőrzése

Milyen típusok meghibásodaása esetén számíthat ránk?

  • Westen digit
  • Westen pulsar
  • Westen quasar
  • Westen quasar D
  • Westen pulsar D
  • Westen star digit
  • Westen gázkészülékek valamennyi régebbi típusát is.

Westen gázkazánok hibái, hibakódjai

Hamarosan...